Fondul Roman de Dezvoltare Sociala
   
" O organizatie pentru oameni si problemele lor "
Granturi SEE - Programul RO10 • * Apel COERENT
Apel COERENT

 enlightened Anunt, 2 iunie 2014 Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) a publicat Lista cererilor de finantare depuse la Apelul COERENT. Puteti consulta lista AICI

Mentionam ca cele 100 de cereri de finantare primite vor intra in evaluarea formala  (conformitate administrativa si verificarea eligibilitatii).

enlightened Anunt, 23 mai 2014 In contextul modificarii indicativului Oficiului Postal la care este arondata Casuta Postala 2731, Solicitantii care au trimis dosarele cu aplicatii pentru Apelul COERENT pe adresa Sucursalei Iasi a Fondului Roman de Dezvoltare Sociala, sunt invitati sa verifice receptionarea plicurilor/ coletelor, la numarul de telefon 0723.633871. Actualul indicativ este C.P.2731, O.P. Iasi 3, Ghiseul nr. 1.
 

Luni, 17 martie 2014, s-a deschis Apelul de propuneri de proiecte "Coerent", a patra linie de finantare in cadrul Programului RO10 "Copii si tineri în situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI), finantat prin intermediul Granturilor SEE.

Apelul are in vedere sa sustina initiative concrete de reducere a inegalitatilor la nivel national si de imbunatatire a masurilor antidiscriminare, dezvoltate prin cooperarea actorilor sociali de la nivel local si regional. Astfel,  "Coerent" vizeaza proiecte care urmaresc combaterea excluziunii sociale în rândul persoanelor apartinând grupurilor vulnerabile.

Suma totala alocata pentru acest apel este de 4,458,598 euro, estimându-se finantarea a 25 de proiecte (aceasta suma ar putea fi suplimentata în urma alocarii de fonduri suplimentare pentru program de catre Statele Donatoare. Suplimentarea resurselor va fi facuta publica, la momentul respectiv, pe site-ul FRDS si prin alte mijloace de informare, dupa caz). Valoarea minima a sumei care poate fi solicitata pentru realizarea unui proiect este de 100.000 de Euro, iar cea maxima este de 300.000 de Euro.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor de finantare este de 19 mai 2014.

Pot propune proiecte spre finantare entitati publice locale si centrale, precum si organizatiile neguvernamentale, în calitate de Promotori de Proiecte. Pentru a veni în sprijinul potentialilor solicitanti, vor fi organizate sesiuni de informare la nivel regional (VEZI SECTIUNEA EVENIMENTE)

Reprezentantii FRDS va pot raspunde la eventualele întrebari sau nelamuriri cu privire la documentele specifice aferente Apelului "Coerent", la adresa de e-mail info@frds.ro sau la nr. de tel/fax: 021 315 34 40/021 315 34 15.

 DOCUMENTATIA APELULUI COERENT

Continutul Apelului de Proiecte

Ghidul Solicitantului

Anexe la Ghidul Solicitantului

Formular Cerere de finantare