Fondul Roman de Dezvoltare Sociala
   
" O organizatie pentru oameni si problemele lor "
Legaturi
Legaturi

 

Guvernul Romaniei - Guvernul se organizeaza si functioneaza in conformitate cu prevederile constitutionale, avand la baza Programul de guvernare acceptat de Parlament. Programul de guvernare...
Ministerul Finantelor Publice - se organizeaza si functioneaza ca organ de specialitate al administratiei publice centrale, in subordinea Guvernului, care aplica strategia si Programul de guvernare in domeniul finantelor publice.
Granturile SEE (Spatiul Economic European) impreuna cu granturile norvegiene constitue contributia statelor Islanda, Liechtenstein si Norvegia la reducerea disparitatilor economice si sociale si la strangerea relatiilor cu cele 15 tari membre UE din centrul si sud-estul Europei.
Fondul Social European (FSE) este instrumentul principal prin care Uniunea Europeana finanteaza obiectivele strategice ale politicii de ocupare.
Banca Mondiala - The World Bank is a vital source of financial and technical assistance to developing countries around the world.

MINISTERULUI AGRICULTURII SI DEZVOLTÃRII RURALE

 

Fondurile structurale sunt o forma de finantare nerambursabila care sunt operationale si in Romania cu incepere din 2007.

 

Agentia Romana pentru Dezvoltarea Durabila a Zonelor Industriale (ARDDZI) este o institutie publica cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Economiei, infiintata in baza OUG nr. 14/2009, prin reorganizarea Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere (ANDZM).