Fondul Roman de Dezvoltare Sociala
   
" O organizatie pentru oameni si problemele lor "
Noutati
Noutati

 

Lista proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri îi situatii de risc"

 

Joi, 6 iunie 2019, FRDS a publicat lista proiectelor depuse in cadrul apelului de propuneri de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", termenul-limita de depunere fiind 28 mai 2019. Lista poate fi consultata aici.

* * *

Anunt privind achizitia de servicii de internet fix si mobil, necesare asigurarii legaturii la internet a retelei locale FRDS, contract, finantat prin Programul Dezvoltare Locala

          Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (F.R.D.S.), în calitate de autoritate contractanta, anunta demararea procedurii de achizitie directa pentru atribuirea contractului de servicii de internet fix si mobil, necesare asigurarii legaturii la internet a retelei locale FRDS

Cod CPV:

  • 72400000-4 Servicii de internet.            

          Adresa la care se depune oferta, este str. Eugeniu Carada, nr. 1, etj. 3, Sector 3, Bucuresti, înainte de termenul limita de depunere 13.06.2019, ora 16.00.

Detalii si documente la adresa AICI 

 

* * *

Intalniri consultative privind viitoarele apeluri de proiecte "Dezvoltare locala" si "Cresterea incluziunii si abilitarii romilor "

 

In perioada 15-16 mai 2019, FRDS, in calitate de Operator de Program al Programului "Dezvoltare locala" finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, a organizat doua intalniri consultative pe marginea a doua viitoare apeluri de propuneri de proiecte "Dezvoltare locala" si "Cresterea incluziunii si abilitarii romilor".

 

* * *

Lista proiectelor depuse in cadrul apelului restrans de proiecte "Reducerea saraciei"

 

Vineri, 17 mai 2019, FRDS a publicat lista proiectelor depuse in cadrul apelului restrans de propuneri de proiecte "Reducerea saraciei", termenul-limita de depunere fiind 8 mai 2019. Lista poate fi consultata aici.

* * *

 

Lista proiectelor depuse in cadrul schemei de granturi mici "Acces la finantare"

 

Luni, 13 mai 2019, FRDS a publicat lista proiectelor depuse in cadrul schemei de granturi mici "Acces la finantare", termenul-limita de depunere fiind 24 aprilie 2019. Lista poate fi consultata aici.

 

***

Serviciul Help Desk, clarificari noi publicate pe marginea apelurilor deschise in cadrul Programului Dezvoltare locala

 

08.04.2019. FRDS anunta publicarea de noi raspunsuri la solicitarile de clarificari sosite prin intermediul serviciului Help Desk pe marginea apelurilor de propuneri de proiecte deschise in cadrul Programului Dezvoltare locala. Astfel, potentialii promotori/parteneri cu proiecte in pregatire sunt invitati sa consulte saptamanal sectiunea Help Desk, iar in cazul in care nu gasesc raspunsurile cautate, sa apeleze la nr. de telefon afisate in cadrul sectiunii sau sa trimita intrebarile pe info@frds.ro. Pot fi transmise solicitari de clarificari cu pana la zece zile inainte de inchiderea perioadei de depunere a proiectelor in cadrul apelurilor deschise in prezent.

 

* * *

Noi termene-limita de depunere a proiectelor si initiativelor bilaterale

in cazul apelurilor "Reducerea saraciei" si

"Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc"

 

27.03.2019 Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) anunta prelungirea termenelor-limita de depunere a proiectelor in cazul apelului restrans "Reducerea saraciei" si a apelului "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", organizate in cadrul Programului "Dezvoltare locala", finantat prin intermediul Granturilor SEE si Norvegiene 2014-2021. Astfel, pentru apelul restrans "Reducerea saraciei", solicitantii eligibili pot depune propunerile de proiect pana la data de 8 mai 2019, iar pentru apelul "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc" noul termen-limita pana la care pot fi depuse propunerile de proiect este 28 mai 2019. Citeste mai mult

 

 

* * *

Prelungirea termenelor intermediare de depunere a

initiativelor bilaterale in cadrul Apelului 1

 

 

 

FRDS anunta marti, 26 martie 2019, prelungirea termenelor intermediare de depunere a initiativelor bilaterale in cadrul Apelului 1, in cazul apelurilor de propuneri de proiecte "Reducerea saraciei" si "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", astfel:

 

  • 8 aprilie 2019, in cazul initiativelor bilaterale care vizeaza pregatirea si depunerea unui proiect bilateral in cadrul apelului de propuneri de proiecte "Reducerea saraciei", lansat la 6 decembrie 2018, cu termen limita de depunere 8 mai 2019;
  • 19 aprilie 2019, in cazul initiativelor bilaterale care vizeaza pregatirea si depunerea unui proiect bilateral in cadrul apelului de propuneri de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", lansat la 12 decembrie 2018, cu termen limita de depunere 28 mai 2019.

* * *

28 mai 2019, noul termen de depunere a propunerilor de proiecte in cadrul apelului "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc"

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) anunta luni, 25 martie 2019, publicarea Corrigendum-ului nr. 1 la documentele aferente apelului de propuneri de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", apel derulat in cadrul Programului "Dezvoltare locala", termenul de depunere a proiectelor în cadrul apelului fiind prelungit pentru 28 mai 2019. Mai multe informatii

* * *

8 mai 2019, noul termen de depunere a propunerilor de proiecte in cadrul apelului restrans "Reducere saraciei"

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) anunta luni, 25 martie 2019, publicarea Corrigendum-ului nr. 1 la documentele aferente apelului restrans de propuneri de proiecte "Reducerea Saraciei", apel derulat in cadrul Programului "Dezvoltare locala", termenul de depunere a proiectelor în cadrul apelului fiind prelungit pentru 8 mai 2018. Mai multe informaţii

* * *

Entitati din Norvegia, interesate de parteneriate cu entitatile din Romania pentru proiecte de educatie incluziva

15.02.2019 Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, a organizat in data de 14 februarie 2019, la Bucuresti, un seminar destinat identificarii de parteneri pentru proiecte de educatie incluziva derulate in parteneriat de entitati din Romania si Norvegia. Reunind organizatii din Norvegia si Romania interesate de cooperare bilaterala (11 reprezentanti a 7 organizatii din Norvegia si 37 de reprezentanti a 37 entitati din Romania), evenimentul a permis stabilirea de contacte si parteneriate in vederea depunerii si dezvoltarii de proiecte in cadrul apelului de propuneri de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", organizat in cadrul Programului Dezvoltare locala. Participantii au avut oportunitatea de a fi informati cu privire la conditiile de finantare ale cererii de propuneri de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc" si despre oportunitatile cooperarii bilaterale in cadrul Programului si, datorita unei abordari interactive, au putut sa impartaseasca informatii celorlalti participanti despre munca lor si a  entitatilor reprezentate. In acest fel, evenimentul a permis participantilor sa adune informatii despre ceilalti participanti si despre ideile proiectelor lor si, de asemenea, sa exploreze modalitati de cooperare pentru a depune in parteneriat proiecte de educatie incluziva.

* * *

Seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest, Vest si Centru interesate sa depuna proiecte in cadrul schemei de granturi mici "Acces la finantare"

06.02.2019 Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza miercuri, 27 februarie 2019, la Cluj-Napoca, un seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest, Vest si Centru interesate sa depuna proiecte in cadrul schemei de granturi mici "Acces la finantare", lansata in luna februarie 2018. Citeste mai mult

* * *

Seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov interesate sa depuna proiecte in cadrul schemei de granturi mici "Acces la finantare"
 

06.02.2019. Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza joi, 21 februarie 2019, la Craiova, un seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov interesate sa depuna proiecte in cadrul schemei de granturi mici "Acces la finantare", lansata in luna februarie 2019. Citeste mai mult

* * *

Seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de dezvoltare Nord-Est si Sud-Est interesate sa depuna proiecte in cadrul schemei de granturi mici "Acces la finantare"

06.02.2019. Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza in data de 20 februarie 2019, la Iasi, un seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de dezvoltare Nord-Est si Sud-Est interesate sa depuna proiecte in cadrulschemei de granturi mici "Acces la finantare", lansata in luna februarie 2019 (AICI gasiti detalii despre apel). Citeste mai mult

* * *

FRDS a lansat schema de granturi mici "Acces la finanțare"

5.02.2018. Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS), in calitate de Operator de Program pentru Programul "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finanțat din Granturile SEE si Norvegiene 2014 - 2021, a lansat in data de 5 februarie 2019 schema de granturi mici "Acces la finanțare". Citeste mai mult AICI

***

Seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest, Vest si Centru interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc"

28.01.2019. Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza marti, 26 februarie 2019, la Cluj-Napoca, un seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest, Vest si Centru interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", lansat in luna decembrie 2018 (pentru detalii legate de apel va rugam sa accesati urmatorul link).

Evenimentul isi propune sa ofere participantilor informatii specifice privind conditiile de finantare a proiectelor ce urmeaza a fi depuse in cadrul apelului mentionat.

Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate ca, pana la data de 15 februarie 2019, sa completeze formularul de inscriere, disponibil la urmatorul link. Precizam ca, in cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de locuri disponibile, participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii, limitandu-se participarea mai multor reprezentanti ai aceleiasi organizatii/ institutii. Doar persoanele selectate vor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii detaliate privitoare la eveniment.Mentionam ca niciun cost aferent participarii la eveniment nu este suportat de organizatori.

* * *

Seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc

28.01.2019. Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza miercuri, 20 februarie 2019, la Craiova, un seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de Dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", lansat in luna decembrie 2018 (pentru detalii legate de apel va rugam sa accesati urmatorul link).

Evenimentul isi propune sa ofere participantilor informatii specifice privindconditiile de finantare a proiectelor ce urmeaza a fi depuse in cadrul apelului mentionat.

Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate ca, pana la data de 11 februarie 2019, sa completeze formularul de inscriere, disponibil la urmatorul link.

Precizam ca, in cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de locuri disponibile, participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii, limitandu-se participarea mai multor reprezentanti ai aceleiasi organizatii/ institutii. Doar persoanele selectatevor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii detaliate privitoare la eveniment. Mentionam ca niciun cost aferent participarii la eveniment nu este suportat de organizatori.

* * *

Seminar informativ regional adresat entitatilor din regiunile de dezvoltare Nord-Est si Sud-Est interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, organizeaza in data de 19 februarie 2019, la Iasi, un seminar informativ regional adresat entitatilor din Regiunile de dezvoltare Nord-Est si Sud-Est interesate sa depuna proiecte in cadrul apelului "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc", lansat in luna decembrie 2018 (detalii despre apel).

Evenimentul isi propune sa ofere participantilor informatii specifice privind conditiile de finantare a proiectelor ce urmeaza a fi depuse in cadrul apelului mentionat.

Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate ca, pana la data de 11 februarie 2019, sa completeze formularul de inscriere, disponibil aici.

Precizam ca, in cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de
locuri disponibile, participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii, limitandu-se participarea mai multor reprezentanti ai aceleiasi organizatii/ institutii. Doar persoanele selectate vor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii detaliate privitoare la eveniment. Mentionam ca niciun cost aferent participarii la eveniment nu este suportat de organizatori.

* * *

Seminar de identificare de parteneri pentru proiecte de educatie incluziva derulate in parteneriat de entitati din Romania si Norvegia

15.01.2019. Fondul Roman de Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, intentioneaza sa organizeze in data de 14 februarie 2019, la Bucuresti, un seminar destinat identificarii de parteneri pentru proiecte de educatie incluziva derulate in parteneriat de entitati din Romania si Norvegia. Citeste mai mult aici.

* * *

Serviciul telefonic de help desk, indisponibil intre 24 decembrie 2018 si 2 ianuarie 2019

Serviciul telefonic de help desk va fi indisponibil in perioada 24 decembrie 2018 - 2 ianuarie 2019. In aceasta perioada, solicitarile de clarificari vor fi transmise la adresa info@frds.ro, urmand a fi solutionate incepand cu data de 3 ianuarie 2019.

* * *

FRDS a lansat apelul "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc"

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS), in calitate de Operator de Program pentru Programul "Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locala), finantat din Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021, a lansat miercuri, 12 decembrie 2018, apelul de propuneri de proiecte "Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc".

Apelul vizeaza cresterea gradului de incluziune sociala a copiilor si tinerilor din Romania si va finanta proiecte care vor contribui la asigurarea accesului acestora la o educatie de calitate, echitabila si incluziva, in raport cu nevoile fiecaruia. Proiectele finantate vor fi implementate la nivel regional sau national si se vor adresa copiilor si tinerilor in situatii de risc de abandon scolar/ parasire timpurie a scolii si celor cu cerinte educationale speciale (CES). Solicitantii eligibili sunt entitatile publice si organizatiile neguvernamentale (ONG).

Termenul limita de depunere a proiectelor este 4 aprilie 2019. Intreaga documentatie aferenta apelului este disponibila AICI.

-----------------------------------------

 

 

Arhiva