Copyright 2019 FRDS

Back
FRDS > Noutati  > FRDS angajează un Ofițer Specialist Construcții

FRDS angajează un Ofițer Specialist Construcții

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) intentionează să contracteze, prin concurs, un OFIȚER SPECIALIST CONSTRUCȚII Cod COR 214209.
Atributii si responsabilitati generale
– Respectă Regulamentele de implementare aferente Mecanismele Financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, Acordul de program, Acordul de implementare a programului, Acordul de implementare privind gestionarea fondurilor externe nerambursabile şi legislaţia aplicabilă la nivel local, naţional, precum şi cea a Uniunii Europene aplicabilă, pe toată durata de implementare, precum şi procedurile operaţionale, aplicabile postului.
– Acordă asistenţă de specialitate privind aspectele tehnice legate de lucrările de construcţii ale proiectelor finanţate, în cadrul tuturor apelurilor, urmărind corespondenţa între obiectivele specifice/activităţile planificate şi cele realizate, conform contractelor încheiate, precum şi respectarea legislaţiei specifice aplicabile în cadrul Programului.
– Derulează activităţi de verificare a cheltuielilor, monitorizare la birou și pe teren a componentei de lucrări de construcții în cadrul proiectelor finanţate care au prevăzute lucrări de construcţii.
– Îndeplinește atribuții de verificare a tuturor aspectelor administrative, tehnice și de progres pentru proiectele din Schema de granturi mici „Acces la finanțare”.

Citește anunțul complet de angajare:

https://frds.ro/informatii-de-interes-public/

https://frds.ro/wp-content/uploads/2021/10/Anunt_angajare_ofiter-specialist-constructii_2021.pdf